Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Λάρισα εμπιστευτικό [0/5]


Δύο καρακιτσαριό χωριά θα μαλιοτραβηχτούν μεταξύ τους επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το εργοστάσιο βιολογικών προϊόντων.
Κρυάδες,πρωτόγονα αστεία,καταστάσης που θέλεις να καλέσεις τον Κύριο για να πάρεις πρώτα την άδεια του για να τα πεις. Όλη η αφρόκρεμα της σόουμπιζ,ο ένας χειρότερος από τον αλλον. Ενα τσιρκο. Μια ταινία με σεναριογράφους και σκηνοθετικές αφέλειες που το μόνο που θέλεις είναι να περάσει η ωρα. Τηλεοπτική διάρηξη στον κινηματογράφο,προσοχή.
Δεν αντέχω άλλο σαχλό ελληνικό σινεμα. Σκωτωστε τους.
Δεν τα λέω αυτά επειδή είμαι κακός,τα λέω επειδή είμαι σινεφίλ.
Πρόσεχε στα σκατά που πατάς.
(και μην μου πει κάνεις ότι η παραπάνω βαθμολογία δεν υπάρχει,για την συγκεκριμενοποίηση οπωσδήποτε.)

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως όλες οι νεοελληνικές κωμωδίες αυτού του τύπου είναι τόσο υπερβολικά ψωριάρικες, και αυτό μόνο από το γεγονός ότι οι ήρωες τους αποτελούν υπερβολικά πρότυπα χαρακτηριστικών ατόμων της ελληνικής κοινωνίας. Κάτι που φαίνεται στην Νήσο 1 και 2: η διεφθαρμένη ελληνική κοινωνία έχει καταλήξει ένας άπληστος τυχοδιώκτης, με μόνη κινητήρια δύναμη τον πλούτο και την κατανάλωση αγαθών.

    Αν και στην περίπτωση του Λάρισα Εμπιστευτικό μάλλον ο σκοπός ήταν να καταναλώσουμε εμείς μια κακοσχεδιασμένη βλακεία του ποδαριού, καθώς προσπαθούν να βγάλουν χιούμορ κυρίως όχι μέσω κοινωνικής σάτιρας, αλλά μέσω χιλιουπωμένων ατακών με μεγάλες δόσεις βλακείας. Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω Νικο με τα παραπανω.Το Νησος 2 εφερνε σε κατι το ωραιο και το περιπετειωδες.Δεν ηταν αυτο που ηθελε να δωσει,αλλα χεστηκαμε.
    Με το Λαρισα εμπιστευτικο απο οτι καταλαβες δεν μου γεμισε καθολου το ματι και πολυ καλα εκανε.Γιατι αν κρινεις απο ερμηνειες και ντιπ σκατα το σεναριογραφικο ηφος που παει πατο...
    παλι καλα να λες που δεν το εστησα και στην γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή